Kesätöihin Labroxille

On kiva, kun pääsee poikkeamaan normaalista rutiinista. Normaalisti kauttani pääsee/joutuu täyspäiväisiin hommiin toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Nyt pääsen kerrankin mainostamaan kesätyöpaikkoja hyvässä firmassa.

Labrox valmistaa levylukijoita. Ne ovat laboratoriomittalaitteita, joita käytetään erilaisten nestenäytteiden reaktioiden tutkimiseen. Levylukijoita käytetään laajasti tutkimuksessa, lääkekehityksessä ja laadunvarmistuksessa sekä diagnostiikassa.

Kesätyöntekijää, tai vaikka kahtakin, etsitään softatiimiin www-kehittäjäksi ja -testaajaksi. Testausmahdollisuuksia löytyy myös Linux-ympäristöstä, siis  palvelinpuolelta. Jonkinlaista, palavaakin, kiinnostusta voisi olla Web-pohjaisen käyttöliittymän kehittämisestä, testaamisesta ja mahdollisesti myös testauksen automatisoinnista. Kesätyöntekijällä tosin into ja motivaatio on taitojakin tärkeämpää, eihän maailma koskaan ihan valmiiksi tule.

Jos kiinnostus heräsi, lisää Labroxista (ja silloisesta C++ -kehittäjän tarpeesta löydät täältä. Jos edelleen kiinnostaa, ole minuun yhteydessä (puhelin 040 015 3359). Voit myös kysyä teknisiä yksityiskohtia Lasselta (puhelin 050 486 8385). Hakemuksia odottelemme 13.2. mennessä.

Jaa artikkeli: