Labroxille kesätöihin?

Monivuotinen yhteistyökumppanini Labrox hakee taas softatiimiinsä kesätyöntekijää tai -tekijöitä. 

Tämä on tilaisuutesi päästä tekemään hyvää ja saada siitä palkkaa! Labroxin tuotteiden avulla parannetaan ihmisten elämää, monessakin mielessä. Labrox nimittäin suunnittelee ja valmistaa levylukijoita. Levylukijat ovat laboratoriomittalaitteita, joita käytetään erilaisten nestenäytteiden reaktioiden tutkimiseen. Levylukijoita käytetään laajasti tutkimuksessa, lääkekehityksessä ja laadunvarmistuksessa sekä diagnostiikassa. 

Etsimme softatiimiin siis yhtä tai useampaa kesätyöntekijää, vähän kysynnästä ja tarjonnasta riippuen. Mahdollisia profiileja on kolme:  www-kehittäjä, -testaaja tai sulautettujen järjestelmien spesialisti. Viimeksi mainitulle löytyy koodaus- (C:llä) ja testausmahdollisuuksia  myös AVR32-ympäristöstä, laitteiden mikrokontrollerien kanssa. 

Labroxin tuotteet ovat high-techhiä, ihmiset osaavat hommansa ja kahvihuone on niin retroa, että sen täytyy olla muotia!

Kuvan mannekiini on tuotekehitystiiminvetäjä  Lasse. Emme anna laatutakuuta Lassen huumorille, mutta firman kasvu puhuu puolestaan. On hienoa, että nämä tuotteet tehdään Urusvuoressa Turussa! Kesätyöntekijöillä on ollut tapana jäädä nurkkiin, joko osa-aikaisesti tai seuraavina kesinä. Jatkuvuutta voisi siis olla tarjolla. Hommia tehdään mukavassa hengessä, kaikkiin luotetaan ja halua kehittyä arvostetaan kovasti. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, kysy lisää Erkiltä (040 015 3359) ja lähetä haluamasi muotoinen/näköinen hakemus hetimmiten, mutta viimeistään ystävänpäiväksi 2021 osoitteeseen erkki.innola@intomind.fi 

Jaa artikkeli: