Inoin isohkoja uutisia

Näinä aikoina pitäisi enemmän kysyä, mitä kuuluu kuin omaehtoisesti tyrkyttää omia kuulumisiaan tai ehdotuksiaan. Inoilla on aina aikaa asiakkailleen ja kuulumisten vaihdolle, mutta uskallamme nyt muutaman uutisen itsekin kertoa.

Inoi on vahvistanut porukkaansa kahdella kokeneella osaajalla ja päälukumme on nyt kokonainen tusina. Tervetuloa siis remmiin Teppo (etänä) ja Markus (lounaalla)! Herroilla on kokemusta soften tekemisestä yhteensä hieman yli 40 vuoden verran.

Kasvumme jatkuu yhä, mutta samaan aikaan haluamme pysyä kannattavana. Näinä haastavina aikoina tämä edellyttää tarkkaa harkintaa ja satsaamista oikeisiin asioihin.

Tällä hetkellä työskentelemme poikkeuksia lukuun ottamatta kotitoimistoilta käsin, mutta Logomon puolellakin tapahtuu. Toimistomme nimittäin on muuttanut! Siirryimme kakkoskerrokseen ja vieläpä kaksikerroksisiin tiloihin. Neliömäärä kasvaa noin puolella entiseen verrattuna ja uudet tilat ovat hieman edellisiä monimuotoisemmat. Kierreportaat tosin ovat vähän pelottavat.

Tavarat ovat jo löytäneet paikoilleen, mutta kokonaisuudessaan toimiston sisustaminen on yhä kesken. Tuoleja ja pöytiä tarvitaan ja ehkä vielä muitakin sisustuselementtejä. Kuukauden, parin päästä uskoisin, että meillä on hieno toimisto, jota kelpaa asiakkaillekin esitellä. Nyt voi sanoa, että meillä on seinät leveällä tai ainakin katto korkealla!

Tällä hetkellä tilanne näyttää varsin valoisalta, mutta aina etsimme hillitysti myös uusia asiakkaita ja projekteja. Olemme reilu ja reipas softatoimittaja. Ollaan yhteydessä. Etänä ensi alkuun.

Jaa artikkeli: