Koodarille päättymätön? kesätyö, Uniogen, Turku ja Urusvuori

Kesätyö, joka voi olla enemmän kuin kesätyö

Uniogen etsii softapuolen kesätyöntekijöitä. Kolmen edellisen kesän aikana kesätyöntekijöitä on palkattu yhteensä parikymmentä. Heistä moni jatkaa yhä yrityksen palveluksessa.  Etsimme ihmistä, jolla on asiaan mielellään harrastuneisuutta ja erityisesti halu kehittyä koodarina. Sopiva koulutustausta kesätyöntekijälle on alan yliopisto- tai AMK-opintoja tai tutkinto.

Voit olla esimerkiksi www-kehittäjä (selainpohjainen käyttöliittymä). Koodaus- (C++) mahdollisuuksia löytyy myös Linux-ympäristöstä, laitteidemme palvelinpuolelta. Sulautettujen järjestelmien spesialistille taas on tarjolla myös tekemistä AVR32-ympäristössä, laitteiden mikrokontrollerien kanssa. 

Uniogen on hyvä ja reilu työnantaja. (kesä-)Työntekijöihin ja heidän kehittymismahdollisuuksiin oikeasti satsataan. Harva yritys tekee näin samassa mittakaavassa kuin Uniogen. Urusvuoren toimitilat kylläkin edustavat tyylisuuntaa ”Industriaalinen Brutalismi”, joten tuo kliseinen näköalapaikka ainakin poikkeaa normaaleista kliseistä! Kannattaa myös muistaa, että tuotteet tehdään Turussa ja omalta osaltasi pääset tekemään hyvää ja edistämään kanssaihmisten terveyttä. Kuvassa viimekesäinen kolmen hengen sulautettujen järjestelmien kesätyötiimi, joista jokainen on jatkanut töissä myös kesän jälkeen. Kolmas tiimiläinen tosin kameran takana.

Jos haluat kesätyöpaikan, joka on halutessasi loppumaton tai ainakin normaalia pidempiaikainen, ota yhteyttä. Lisätietoja antaa Into Mind:n Erkki Innola, puhelin 0400 153359 ja sähköposti erkki.innola@intomind.fi. Hae (samat yhteystiedot) mahdollisimman nopeasti täytämme paikkoja heti hakijoiden otettua yhteyttä. Kaikki edellä esitetyt taustaodotukset täyttävät hakijat haastatellaan! Mitään tiukkaa deadlinea ei ole, mutta helmikuun lopussa toivomme paikkojen olevan jo täytetyt. 

Jaa artikkeli: