Ohjelmisto-osaajan ohjenuorat

Viime aikoina ohjelmistoyrityksistä on kuulunut kummia. On löytynyt räikeitäkin ongelmia yrityksistä, joita on perinteisesti pidetty tai jopa virallisesti rankattu hyviksi työnantajiksi. Hyvän työnantajan plakaatti voi pahimmillaan olla merkki päinvastaisesta.

Toisaalta headhuntterit ja yritykset itsekin pommittavat tiettyä kokeneiden koodarien ydinjoukkoa yrittäen puolipakolla houkutella omiin riveihinsä. Jos et toisaalta kuulu kultapossukerhoon, voi kohtaanto iskeä päin kasvoja ja keskellä työvoimapulaa onkin hankalaa työllistyä. Ehkäpä epäreilua?

Mutta hätä ei ole tämän näköinen: Into Mind auttaa juuri SInua löytämään unelmiesi työpaikan, jos niin haluat. Erotumme muista alan toimijoista kahdessa asiassa:

  1. Juuri Sinä työnhakijana olet keskiössä! Teemme toimeksiantoja henkilö kerrallaan. Kilpailet siis vain itseäsi vastaan, emme anna epämääräisiä lupauksia, jotka sitten lunastetaan jollekin toiselle. Jos yritys on kiinnostunut Sinusta, prosessi viedään osaltasi loppuun ilman muita hakijoita.
  2. Teemme yhteistyötä vain hyvien työnantajien kanssa. Seuraamme aktiivisesti kauttamme työllistyneiden ihmisten onnistumista ja viihtymistä uudessa työpaikassa. Meillä ei ole pakonomaista kasvutarvetta, joten voimme pitää asiakasmäärämme melko pienenä ja keskittyä rakentavaan yhteistyöhön juuri näiden yritysten kanssa.

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Varsinkin kun työnhakijalle / -vaihtajalle ei tästä urakonsultoinnista ja avusta koidu minkäänlaisia kuluja. Kyllä tämä totta on, näin pitää toimia, kun toimisto on täynnä porkkanoita ja haluaa työkseen olla “se mukava mies”.

Ota yhteyttä, varsinkin koodareilla on koko ajan kysyntää!

Jaa artikkeli: