Uniogen etsii elektroniikka-suunnittelijaa

Uniogen Oy:n :n Urusvuoren osasto eli Life Science -yksikkö etsii elektroniikkasuunnittelijaa. Tämä kertomus asiasta on normaalia pidempi ja perusteellisempi. Omaan kallooni ainakin mahtuu ajatus vähän perusteellisemmasta tarinasta, kun kyseessä voi sentään olla se tuleva työpaikka mielummin aika lähellä unelmien sellaista. No, jokainen tarinan loppuun jaksanut voi sitten miettiä olisiko se omalta osalta juuri tässä.

Minkäslainen duuni tuo on?

Mutta lähdetään siitä tehtävän sisällöstä liikkeelle. Tiimi on puhtaan elektroniikkasuunnittelun osalta pienehkö, mutta siihen päälle tulevat vielä ”kaveritiimit” mekaniikkasuunnittelu ja sulautettujen puoli. Joten samanhenkisiä tekijöitä talosta kyllä löytyy.

Vastuuta on tarjolla ja varmasti mielenkiintoisia kehitystehtäviä. “Virallisesta” ilmoituksesta lainattuja ovat seuraava tekninen bingorivi:  ”Sujuva analogiatekniikan sekä herkkien vastaanottimien (valomonistinputket, puolijohdeilmaisimet, lineaaripiirit) hallinta. Korkeajännitteiset teholähteet (0- 1000 volttia, 0-50 wattia). Sitten vielä aktiivisuus uusien komponenttiteknologioiden kanssa sekä kyky huomioida valmistuskustannukset kaikessa tekemisessä. Etua tulisi toimialakokemuksen ohella kytkentöjen simuloinnista, FPGA-piireistä, askel- ja DC-moottoreista sekä pienistä 32-bittisistä mikrokontrollereista.” Laitetaan tuohon kaupanpäällisiksi vielä kyky kommunikoida ja dokumentoida tekemisiä (suomeksi ja englanniksi).

Aika pitkä on vaatimuslista ja suuri osa näistä varsin relevantteja. Toivottavasti nuo kertoivat jotain myös monipuolisista ja mielenkiintoisista työtehtävistä. Mutta koko jutun juju on firma itse. Elektroniikkasuunnittelijan pomo on tuotekehityksestä vastaava Ida.

Pomo

Ida on Life Sciences -yksikön vetäjä, Urusvuoren oppimestari. Ida myös kyykyttää kaikkia. Siis ei kuvainnollisesti, vaan kirjaimellisesti. Joku laiska saattaa olla etä- tai livekahvitunneilta pois, mutta Idan jumpat ovat täyttä timanttia. Aika harvoin olen päässyt sellaista positiivista palautetta esimiesroolista kuulemaan, mitä Ida on saanut, enkä enää puhu pelkästä jumpasta.

Industriaalinen Brutalismi ja ”kummitus”

Miksi Uniogen ja Urusvuori? Syitä on monta, 70-lukulaisista kahvittelusohvista lähtien. Toimisto on vielä toistaiseksi tyylisuuntaa ”Industriaalinen Brutalisimi”, mutta sitäkin suurempi on kontrasti täällä tehtävään High-Techiin! Firma on monimuotoinen, kun tuotantokin asuu samoissa tiloissa. Ilmapiiri on positiivinen, arvostava ja rento. Töitä tehdään tosissaan, mutta silti on kivaa. Kulttuuri on kaikkia arvostava ja perheenomainen. Asioista kerrotaan avoimesti ja keskustelu on kannustavaa. Vastakkainasettelu ja muotisana siiloutuminen loistavat poissaolollaan.

 

Työtehtävät ovat antoisia, haastavia ja itsenäisiä. Mutta sokerina pohjalla on mahdollisuus tehdä hyvää. Labrox:n tuotteiden avulla pyritään parantamaan ihmisten elämänlaatua. Ne tuotteetkin ovat sitten vielä Made In Urusvuori.

Loppuun kuva ”kummituksesta”. Markku on siirtynyt jo aikoja sitten eläkkeelle, mutta yhä vain aika ajoin ”kummittelee” käytävillä. Markku on ollut mukana alusta asti ja olisi varmaankin yksi uuden elektroniikkasuunnittelijan perehdyttäjistä aktiivikollegojen ohella.

 

Kannattaa siis tutustua yritykseen. Minuun voi aina ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Jos tehtävät Uniogenin palveluksessa kiinnostavat, kiinnostaa, vaikka et olisikaan elektroniikkasuunnittelija, ota silti yhteyttä.

Briefly in English: Uniogen is recruiting an electronics engineer.

Hakeminen

Niin siitä hakemisesta, laita jonkinlainen hakemus, ehkä jokin palkkatoive sekä CV  30.12.2020 mennessä sähköpostitse erkki.innola@intomind.fi ja lisätietoja saa toki myös puhelimitse 0400 153359. Jokainen hakemuksen jättänyt pääsee haastatteluun!

 

 

 

Jaa artikkeli: